Zijn baasje wil hem in het asiel achterlaten, maar de hond wil hem niet laten gaan…

Je kunt je bijna niet voorstellen wat een verdriet en wanhoop een hond moet voelen als zijn baasje besluit om hem of haar te verlaten.

Deze 7 jaar oude hond, Shadow, werd door zijn familie in een asiel in Californië achtergelaten. En waarom? Volgens de Facebook-post van het asiel Carson Saving Shelter Dogs: “Mijn vroegere baasjes hebben me hier achtergelaten, omdat ze me niet rustig konden krijgen. ”

1467704877

Maar wat ons bijna in tranen bracht, is de reactie van Shadow als hij zich realiseert waar hij terecht is gekomen en wat er gaat gebeuren. Shadow klampt zich vast aan zijn baasje; hij wil hem niet laten gaan. Je voelt de stress in het dier, dat door het geblaf van de andere honden in het asiel er niet beter op wordt. In de video hieronder kun je tragische moment zien.

Maar ondanks zijn pogingen om bij zijn baasje te blijven, werd hij toch achtergelaten in het asiel. Samen met alle andere honden die op zoek zijn naar een nieuwe liefdevolle familie.

Volgens zijn vorige eigenaar, is Shadow erg vriendelijk en houdt hij ervan om met kinderen en andere honden te spelen. Waarom heb je hem dan weggegeven, vragen wij ons af?

Gelukkig heeft Shadow inmiddels een nieuw thuis gekregen bij een familie die hopelijk voor altijd van hem zal houden!

Bekijk de video hieronder, en deel hem met je vrienden om aandacht te vragen voor het probleem dat mensen hun dieren zomaar afstaan! Zeker in de vakantieperiode lopen de asiels weer vol!

Facebook-Logo-300x144 (1)