Zijn 2e echtgenote is 4 jaar oud. Maar er gaat een verschrikkelijk verhaal schuil achter deze vrolijke beelden. De tranen staan in mijn ogen.

De 4-jarige Abby uit New York verbergt achter haar stralende gezicht een vreselijk geheim: Ze heeft chronische lymfatische leukemie, een vorm van kanker die meestal kinderen treft. Momenteel is zij patiënte in het “Melodies Center for Childhood Cancers”, een gespecialiseerde kliniek in Albany in de Amerikaanse staat New York. Hoewel haar leven een strijd is, blijft het kleintje optimistisch, terwijl de levensbedreigende kanker meer en meer van haar lichaam vereist.

baby1-9

Maar in haar leven heeft ze een groot lichtpuntje: Abby is bevriend geworden met haar lievelingsverpleger Matt Hickling, die haar elke dag bezoekt om haar spuitjes te geven. Zo houdt zo erg veel van Matt dat ze met hem wil trouwen.

baby2-7

Abby vertelt haar mama over haar trouwplannen en zegt dat ze Matt bij hun volgende ontmoeting een vinger om de ring zal schuiven. Als Matt hiervan hoort, is hij helemaal in vervoering want hij weet dat dit haar erg zal opbeuren. Dus bedenkt hij zich hoe hij dit huwelijk het beste kan laten plaatsvinden.

baby3-7

Met de hulp van zijn collega’s slaagt hij erin om een echt bruiloftsfeest te organiseren.

baby4-6

Abby krijgt een wondermooie jurk en Matt draagt een smoking T-shirt.

baby5-7

Als Abby in haar ziekenhuiskamer komt, wachten haar bloemenblaadjes en zingende gasten. Op deze bijzondere dag vergeet ze haar ziekte helemaal: “Wil jij mij als echtgenoot nemen?” vraagt Matt. “Ja” roept het kleintje en omhelst de verpleger. Daarna worden de snoepringen om de vingers gedaan en uiteraard wordt er ook taart gegeten.

baby6-6

Hickling schreef over zijn hoogdag: “Deze dag is er hopelijk een waar onze patiënte en haar familie nog lang aan mogen terugdenken en hen door de moeilijke dagen zal helpen. Ik weet dat ik dat alvast wel zal doen!”

baby7-5

En Matt schenkt haar lievelingspatiënte nog dit:

baby8-4

Deze verpleger is echt een van de beste die er zijn. Hij doet werkelijk alles om de kleine Abby het naar haar zin te maken. Als ook jij onder de indruk bent van dit ontroerende verhaal, DEEL dit bericht dan met iedereen die je kent!

Facebook-Logo-300x144 (1)