Ze woog meer dan 450 kilo, Een paar jaar later ziet ze er ZO uit. ONGELOOFLIJK!

Wanneer ze 35 jaar oud was, vertelden de dokters Mayra Rosales dat ze veroordeeld was tot haar bed en omwille van haar extreme gewicht geen fysieke activiteiten meer kon verdragen.

Met meer dan 450 kg was Rosales voor 100 % afhankelijk geworden van haar vrienden en familie om voor haar op dagelijkse basis te zorgen en om de dingen te doen die de meeste mensen van 35 jaar wel zelfstandig kunnen.

Op haar zwaarste punt woog Rosales officieel 453 kg, maar hoe ze er nu uitziet zal je volledig verbaasd en sprakeloos achterlaten. Wat een geweldige gedaanteverwisseling

overgewicht (1)

Op het schokkende gewicht van 453 kg was Rosales, die afkomstig is van La Joya, Texas, een van de zwaarste mensen ter wereld.

De ongelooflijke transformatie van Rosales gingen echter vreselijke gebeurtenissen vooraf. In 2008 verloor ze haar zoon en kort daarop moest ze vernemen dat haar zus niet in staat was om voor haar eigen twee kinderen te zorgen.

Dat is wanneer Rosales besliste dat ze voor de kinderen wenste te zorgen. Om dat te kunnen doen besefte Rosales dat ze drastisch gewicht moest verliezen en haar levensstijl compleet zou moeten veranderen. Rosales nam de beslissing om dramatisch veel gewicht te verliezen door chirurgie, maar de eerste stap was zich door een team van professionals naar het ziekenhuis te laten overbrengen.

Hieronder kun je de ongelooflijke foto’s van de transformatie bekijken. Je mond zal openvallen van verbazing!
1 (1)

2 (1)

3 (1)

Facebook-Logo-300x144 (1)