Ze werd gepest omdat ze overgewicht had, totdat ze DIT deed en iedereen verbaasde…

Je staat op het punt een dappere vrouw te ontmoeten die onoverkomelijke obstakels overwon om haar doelen te bereiken — en hiermee uiteindelijk haar eigen leven redde.

afvallen

Tracy is al haar hele leven gepest vanwege haar gewicht. Toen ze nog maar een jong meisje was, scholden klasgenootjes haar al uit en werd er achter haar rug om gepraat. Artsen vertelden haar al jaren dat ze iets aan haar gewicht moest doen, maar ze koos ervoor om constant te ontkennen.

Eten werd haar ontsnapping en ze deed alsof ze heel vrolijk was. Maar van binnen voelde ze zich ellendig en een mislukkeling. Op een gegeven moment woog Tracy bijna 160 kilo en het risico op kanker, hart- en vaatziekten en diabetes werd steeds groter.

Ze wilde haar levensstijl veranderen, maar op dit punt zouden veel mensen hebben opgegeven. Daarom vind ik het zo knap dat ze toch heeft doorgezet. Ze schakelde de hulp in van professionals om haar te begeleiden tijdens het afslank proces. Wacht tot je haar aan het einde van de video ziet.. Een jaar later, nadat ze 90 kilo was kwijtgeraakt zonder gebruik te hebben gemaakt van dieet middelen of chirurgie, is haar transformatie adembenemend. Als je geïnspireerd bent door Tracy’s verhaal, vergeet deze video dan niet te delen met je vrienden op Facebook. Zij is het levende bewijs dat niets onmogelijk is.

Facebook-Logo-300x144 (1)