Ze verwachtten een baby. Maar toen hij “geboren” werd, brak mijn HART in twee.

Hij werd enkele weken te vroeg geboren, was onderontwikkeld en had zeer weinig kans om te overleven. Maar toch was de komst van de kleine Walter Joshua Fretz voor heel wat mensen een zeer belangrijke gebeurtenis. Alexis, ook wel Lexi, had eigenlijk een zeer normale zwangerschap. Alles verliep zoals gepland en niets wees erop dat het kleintje te vroeg geboren zou worden.

baby1

In de zomer van 2013 voelde ze plotseling een stekende pijn. Ze begon hevig te bloeden. Ze belde haar vroedvrouw en werd onmiddellijk in het ziekenhuis opgenomen. Daar begon ze plots weeën te krijgen.

baby2

Joshua werd al na 19 weken geboren. Veel te vroeg. Hij zou niet overleven. Maar dan geschiedde het mirakel.

baby3

De kleine Joshua begon te ademen en Lexi legde hem aan haar borst. Ze voelde zelfs een hartslag. Het was een bijzonder moment voor de moeder.

baby4

Joshua was eenvoudigweg niet sterk genoeg om verder te leven. Nadat hij overleed, tilde papa hem op en legde hem liefdevol in zijn handen.

baby5

Ook grote zus nam afscheid en iedereen was dankbaar dat Joshua in hun leven was geweest, hoe kort ook.

baby6

Lexi zal het moment nooit vergeten waarop ze zijn hartje hoorde kloppen.

baby7

Bedankt om zoveel vreugde te brengen Joshua!

baby8

Deze moeder en haar familie kozen voor de schoonheid in het leven. Het horen van de hartslag was voor Lexi voldoende om haar ganse leven aan terug te denken en verheugd over te zijn.

DEEL dit prachtig verhaal van een sterke moeder en haar familie die besloot om dankbaar te zijn voor de korte tijd die ze met haar zoontje kon doorbrengen.

Facebook-Logo-300x144 (1)