Ze maakt gebruik van een spermadonor om zwanger te raken. Maar toen ze de vader opspoorde…….. ONMOGELIJK!

Een heleboel kleine meisjes hebben dezelfde ideeën over de liefde en het leven. Ze geloven dat alles zal gebeuren zoals in een film – je weet wel, waar het mooie meisje ongelukkig is de liefde, met één of andere mooie man, die haar vreselijk behandelt, maar dan ontmoet ze een geweldige kerel die “helemaal niet haar type is”, maar het klikte toch, wat resulteerde in een epische confrontatie tussen de twee mannen om het hart te winnen van haar? Juist, die dus. Nou, of je het nu beseft of niet, het leven is niet zoiets als een films. Niemand weet dit beter dan Aminah Hart.
Haar verhaal is heel anders…

2

Aminah, net als vele andere meisjes, groeide op in de overtuiging dat op een dag haar droomprins zou komen, ze kinderen zouden hebben,je weet wel, en ze leefde nog lang en gelukkig…..Maar helaas voor haar, dit was niet echt het geval. Het romantische aspect van haar leven begon goed – ze trouwde een man,en het duurde niet lang of ze bevielen van hun eerste kind. Ze noemden hem Marlon.
Maar ze besefte al snel dat er iets niet helemaal goed met Marlon.
3
Marlon kreeg last van enkele vroege complicaties , en na slechts vier maanden , overleed haar kindje. De artsen zeiden dat het te wijten was aan een erfelijke genetische aandoening,maar ze konden de juiste diagnose niet vaststellen . Het verlies van Marlon verwoestte de nieuwe ouders, en uiteindelijk leidde dat tot problemen in hun relatie , gevolgd door een echtscheiding.
Voordat ze het wist , had Aminah haar hele familie verloren …
4
Maar Aminah heeft de hoop niet opgeven . Uiteindelijk ontmoette ze een nieuwe man, en de twee besloten om weer zwanger te raken. Negen maanden later , werd Aminah ’s tweede zoon , Louis  geboren . Echter , tragedie sloeg weer toe , en baby Louis overleed slechts 2 maanden na zijn eerste verjaardag.  Aminah begon de hoop te verliezen dat ze ooit moeder zou worden.
Maar dit keer wisten de artsen wat het probleem was.
4
De dood van beide kinderen, was te wijten aan een aandoening die ze had doorgegeven aan die kinderen genaamd
‘X-linked myotubular myopathy’ – een aandoening die de spier beweging  beïnvloedt. Aminah was bang dat ze nooit in staat zou zijn om te bevallen van een gezonde baby , omdat ze zo graag moeder wilde worden.
Het was de moeilijkste beslissing van haar leven , vooral omdat de kans één op vier was dat zij de baby die genetische aandoening door zou geven,die haar eerste twee kinderen al had gedood.
5
Ze dacht lang en hard na, en uiteindelijk besloot ze om het nog een laatste kans te geven. In het najaar van 2011 , koos ze een donor met de naam Scott Andersen , en negen maanden later beviel ze van een gezond baby meisje genaamd Leila . Aminah kon het niet geloven ! Na zoveel pijn en ontberingen , had ze eindelijk gekregen wat ze altijd al wilde – een gezonde baby . Maar dat is niet alles …
Alles veranderde toen ze besloot om Leila’s biologische vader te ontmoeten …
6
Scott Andersen was meer dan blij om Aminah en zijn dochter te ontmoeten , en ze waren uiteindelijk overeengekomen om dit een aantal weken te blijven doen . Scott en Leila vormde een band , maar er begon ook iets te groeien tussen die twee.
Aminah wist het nog niet, maar het begon interessant te worden …
7
Aminah en haar baby’s vader begonnen te daten , wat al snel leidde tot een serieuze relatie , en na een tijdje waren ze verloofd ! Na zo’n lange reis met verdriet en hartzeer , had Aminah eindelijk alles wat ze ooit wilde hebben .
Aminah ’s verhaal toont het mysterie van de liefde aan. We denken dat we weten hoe het leven gaat lopen, maar in werkelijkheid kan niemand voorspellen wat het leven in petto heeft voor ons.
Want ondanks alles kan er zomaar een liefde opduiken wat je totaal niet ziet aankomen.
8
9
VIDEO:

Facebook-Logo-300x144 (1)