Ze hoort geklop op haar deur. Wat er gebeurt als ze opent? Jij kunt de volgende zijn. WAARSCHUWING!

Toen Vicky Bowes op een avond rustig thuis zat in haar woning in Engeland, hoorde ze een onverwacht geklop op de deur. Nieuwsgierig opende ze de deur. Ze herkende de man aan de andere kant niet. En ze kon nooit raden wat hij van plan was …

klop

Voor ze kon antwoorden, haalde de man een mes boven en sneed haar in de wang. Toen rende hij de nacht in … In shock belde ze haar vader, Kevin Bowes. Toen hij hoorde wat er gebeurd was, zwoer hij wraak te zullen nemen.

Kevin postte een bericht op Facebook met het verzoek aan de buren om deze “klootzak” te helpen vinden.

Dit is wat hij schreef:

“Deel dit alsjeblieft. Help deze klootzak te vinden die mijn dochter dit heeft aangedaan. Dus ik kreeg een telefoontje om 23:29 op 7/3/16 van mijn hysterische dochter zeggende dat ze hulp nodig had en dat iemand haar gezicht had gesneden” begon Kevin. “Ze wilde gaan slapen toen er op de deur werd geklopt. Ze gaan naar beneden en opende de deur, en toen sneed die klootzak haar met een mes in het gezicht en rende er vandoor.”

“We geloven dat er hier een identiteitswisseling in het spel is! Vicky is heel erg op haar eigen en heeft geen vijanden” legt Vicky’s zus uit. “Alsjeblieft deel, deel en deel! We willen dat deze klootzak gepakt wordt! Mijn zus verdient dit niet … het arme meisje is nu doodsbang en dat zal niet snel veranderen.”

Vicky is dankbaar dat ze nog leeft. De snijwonde op haar wang was niet levensbedreigend – alleen heel erg angstaanjagend.

De politie spoort de dader nog steeds op.

DEEL deze daad van zinloos geweld met iedereen die je kent om dergelijke toestanden streng af te keuren!

Facebook-Logo-300x144 (1)