Ze concentreren zich op het hoofd van de kleine jongen. Dan grijpt de man zijn mobiele telefoon en legt deze naast hem. Een aangrijpende scène!

Het is nog vroeg in de ochtend als de grote auto met de 6 inzittenden in Mississippi, nabij D’Iberville, uitrijdt.

Plotseling raakt de auto, om een nog onbekende reden, van de baan. De auto gaat meerdere malen over de kop en komt op zijn dak terecht! De 5 kinderen en de man die zich in de auto bevonden, werden naar buiten geslingerd.

3

Toen de hulpverleners ter plaatse kwamen, konden ze vaststellen dat alle inzittenden het ongeluk overleefd hadden. Maar de 5 getraumatiseerde kinderen liggen bloeden op het asfalt! De kleinste van hen gaat zelfs nog niet naar de lagere school. De hulpverleners verzorgen zijn verwondingen en fixeren zijn kleine hoofdje. Huilend ligt het kind op de grond. Dan haalt een brandweerman zijn mobieltje uit zijn zak.

4

Casey Lessard haalt zijn blauwe smartphone in de hand en tokkelt er een beetje op. Dan legt hij zich naast het doodsbange kind neer en laat hem het schermpje zien. Het kleintje werd onmiddellijk rustig. Want de telefoon toonde dit:

5

Een tekenfilm flitste over het beeldscherm. “Happy Feet” was de naam van de animatiefilm die Lessard op zijn telefoon had opgeslagen en de kleine gechoqueerde jongen een beetje van zijn verwondingen afleidde.

6

De brandweerman blijft zo lang naast de gekwetste jongen liggen totdat de ziekenwagen arriveert. Hij zou snel beter worden, maar hij zal zich zijn grote held met het kleine beeldschermpje nog lang herinneren.

7

De foto’s van de kleine jongen die met de brandweerman op de grond ligt, gaan ondertussen de wereld rond. Gewoonweg prachtig, hoe deze brandweerman zich om deze kleine jongen bekommerde. DEEL deze aangrijpende foto’s met iedereen die je kent!

Facebook-Logo-300x144 (1)