Ze beviel van een kindje, maar er gebeurde nog meer.. Dit had NIEMAND zien aankomen, prachtig!

Deze vrouw krijgt een baby. Maar op dezelfde dag slaat het lot toe. Hierdoor worden er 3 gelukkig. Wat mooi!

baby-hondje-samen

Een moeder uit Chicago genaamd Ivette welke tevens fotograaf is onderging een bijzondere ervaring want toen haar tweede zoontje genaamd Dilan was geboren keek ze een keer toevallig in de krant en zag een hele bijzondere advertentie..

baby-kind-bevalling

Ze zag een advertentie waar een puppy te koop stond welke op dezelfde dag geboren was als haar zoontje Dilan. Ze wist gelijk wat haar te doen stond toen ze zag dat ze op dezelfde dag geboren waren en noemt de franse buldog “Farley”.

baby-kind-bevalling1

Vanaf het moment dat Farley 5 maanden geleden in hun leven kwam konden het babytje en het hondje niet meer zonder elkaar. Het hondje gaat overal heen waar Dilan ook heen gaat en het lijkt net alsof ze familie van elkaar zijn. Ze groeien letterlijk samen op en maken de leukste dingen mee, dingen wat elke broer met zijn andere broer meemaakt.

baby-kind-bevalling2

Zoals je kan zien is Ivette een geweldige fotograaf want de foto’s zijn prachtig. Je kan duidelijk zien dat het niet uit maakt of je een mens of dier bent want de band tussen deze twee is zo krachtig..

baby-kind-bevalling3

baby-kind-bevalling4

baby-kind-bevalling5

Is dit niet net een band als broers?

baby-kind-bevalling6

baby-kind-bevalling7

Ze slapen zelfs samen, net als een tweeling zou doen..

baby-kind-bevalling8

baby-kind-bevalling9

Vond je deze foto’s ook zo mooi? Vergeet ze dan zeker niet te delen op Facebook!

Facebook-Logo-300x144 (1)