Yolanthe vertelt aan de pers: Wesley heeft een hele kleine leuter

Yolanthe Sneijder-Cabau, vertelde openhartig aan de Turkse krant TRT Haber(Nieuws) hoe hun relatie loopt in Turkije en hoe het precies met hun vrij partij leventje gaat. 

YOLANTH

Een Turkse journalist vroeg doodnormaal: Hoe zit het met jullie vrij partij leventje? Voel je wel wat? Grapte de journalist. Yolanthe ging hier serieus op in en vertelde dat hij door zijn lengte ook een zeer kleine ‘leuter’ heeft. Maar volgens haar maakt dat niet zoveel uit. Yolanthe vond dit later niet zo leuk en gepast van de journalist die dat zo vroeg, later ook een filmpje met Yolanthe en de journalist waarbij Yo heel kwaad werd na het gesprek.

 

Yolanthe Sneijder-Cabau, die op 15 oktober moeder werd van Xess Xava, is ook al veel zwangerschapskilo’s kwijt.

Yolanthe is tien kilo afgevallen, melden Turkse media, die ook weten te melden dat Yo tijdens haar zwangerschap in totaal zo’n zeventien kilo is aangekomen.

Yolanthe is naar verluidt een streng dieet aan het volgen waarbij ze alleen maar groenten en salades eet. Ze is ook veel aan het sporten met haar man. “Ze doet precies dezelfde oefeningen als Wesley“, zegt een Turkse journalist in Shownieuws.

Toen Yo drie maanden in verwachting was van Xess Xava, gaf ze aan dat ze vreesde voor zwangerschapkilo’s. “Ik probeer op mijn eten te letten en loop elke dag een uur. Daarnaast laat ik me masseren en sport ik veel”, zei ze destijds.

Facebook-Logo-300x144 (1)