Wonderbaarlijk. Dokter ontdekt de reden van de buikpijn van een vrouw en slaakt een diepe zucht.

Een vrouw was gechoqueerd toen haar gynaecologe haar de onwaarschijnlijke oorzaak van haar buikpijn onthulde. Michelle Barrow, die haar verhaal oorspronkelijk publiceerde in september 2015 in een artikel voor het vrouwenmagazine XOJane, schreef dat ze haar gynaecologe vertelde over een constante, zeurende pijn in haar onderbuik. Omdat de dokter dacht dat ze misschien een cyste zou hebben, begon ze de vagina van de dame te onderzoeken. Het was dan dat ze vreemde haren in haar vagina ontdekte.

kat1

“Ze begon met te onderzoeken en zei tegen zichzelf meteen: “Wat is dit? Zoiets heb ik nog nooit gezien. Wat is dit in godsnaam?” schreef Barrow in het artikel. Aanvankelijk dacht de arts dat het haartjes van een tampon waren die zich in de vagina van Barrow hadden vastgezet. Nadat de haartjes verwijderd waren, toonde de dokter een bal van wel 5 cm haar aan Barrow en de haartjes hadden dezelfde kleur als de kat van Barrow.

“Lieve hemel! Dit is kattenhaar. Er zit al een maand lang een bal kattenhaar in mijn vagina. Dit is waarom ik al die tijd buikpijn had! Aaaaaah!” schreef Barrow in het artikel.

kat-1

Barrow sleept met haar twee katten Donut en Cricket in bed. Ze schreef dat ze dacht dat de haartjes van de kat zich op de penis van haar verloofde hadden vastgehecht en zo in haar vagina terecht waren gekomen.

Barrow schrijft dat ze haar beddenlakens nu geregeld ververst en dat ze sindsdien haar katten alleen maar aan het hoofdeinde laat slapen. Ook vraagt ze haar verloofde om zich voor de seks te douchen.

Wat vind jij van dit merkwaardig verhaal? Slaap jij met je katten?

DEEL dit opmerkelijke bericht met vrienden die ook met hun huisdieren slapen!

Facebook-Logo-300x144 (1)