Verrassend. Een motorbende rijdt naar dit huis om er een meisje uit te halen. Wat ze van haar willen gelooft niemand.

In de Amerikaanse stad Albuquerque speelde zich enkele dagen geleden iets ongelooflijks droevig af. Een klein 5-jarig meisje is van school onderweg naar huis. Plotseling wordt ze op straat vastgegrepen en in elkaar geslagen. De reden: het kleintje is mentaal gehandicapt.

biker1

Deze mannen kregen lucht van het vreselijke voorval en besloten om in te grijpen. Ze behoren tot de motorclub “The Punishers” – De Bestraffers. Ze rijden naar het huis van het meisje en bellen aan.

biker2

“We wilden alleen maar even dag komen zeggen” zegt een van de mannen. Het meisje trok grote ogen. En ze zeiden haar: “We zijn er altijd voor je, wat er ook gebeurt.” De “Punishers” zijn immers een motorbende van een heel andere orde.

biker3

Ze bestaan uit voormalige politieagenten, soldaten, verplegers enzovoort. Ze hebben zich tot doel gesteld om de zwakkeren tegen onrecht te beschermen.

biker4

Met het kleine meisje, dat om veiligheidsredenen anoniem wenst te blijven, hebben ze een bijzondere band en vriendschap gesmeed. En nu heeft ze de sterkste en zachtaardigste beschermers die ze zich kon indenken.

biker5

Goed om weten dat er nog mensen zijn die belangeloos opkomen voor de zwaksten in de samenleving. DEEL dit ontroerend verhaal met iedereen die je kent!

Facebook-Logo-300x144 (1)