Vader valt in rechtszaal de verkrachter van zijn dochter aan als hij hoort wat deze zegt. (Foto’s)

De vader van een 12-jarig meisje dat in 1999 werd verkracht en vermoord, viel de veroordeelde moordenaar van zijn dochter aan tijdens een hoorzitting toen de crimineel de vader uitdaagde met een beledigende opmerking. In 1999 werd Karl Roberts veroordeeld voor de verkrachting en moord op de 12-jarige Andi Brewer. Andi werd verkracht en gewurgd in de bossen nabij Mena, Arkansas. Roberts was de aangetrouwde oom van Andi.

dochter-1 (1)

In 2000 werd Roberts ter dood veroordeeld voor de verkrachting en de moord, waardoor hij een van de 35 mensen is die in de staat Arkansas op zijn executie wacht. Tijdens een hoorzitting om te achterhalen of Roberts nog wel toerekeningsvatbaar was, stak hij voortdurend zijn middenvinger op naar de vader en zei: “Greg, het komt allemaal wel goed”.

Deze opmerking was een steek in het hart van de getergde vader en in een moment van razernij sprong Brewer over de afsluiting in de rechtszaal in een poging om Roberts aan te vallen. Voor hij de veroordeelde onder handen kon nemen, werd hij door het personeel van de rechtbank tegen de grond gewerkt.

dochter1 (1)

Na de aanval werd Brewer in de gevangenis opgesloten. “Ik denk dat hij het gewoon gehad had” zegt een familielid. “We zijn gewoon allemaal een beetje overweldigd nu”. De aanklacht voor de uitbarsting van Brewer is hangende.

Zijn advocaten hadden de bewuste zitting samengeroepen om te achterhalen of Roberts wel klaar was voor zijn executie.

Wat vind jij van dit voorval?

Laat het ons weten en DEEL dit bericht als ook jij vindt dat de uitbarsting van deze vader meer dan begrijpelijk was.

Facebook-Logo-300x144 (1)