Turkse jongen kwam bij de KAPPER: Wat hij vervolgens maakte iedereen WOEDEND!

Ik kan mijn oren en ogen niet geloven.. Zojuist weggestuurd bij een kapperszaak waar ik me al meer dan 10 jaar laat knippen. Ik kwam binnen en ik zag dat de kapper op zijn tablet naar de politiek zat te kijken. Hij zou het er met een andere man die er ook zat niet mee eens zijn en vond de politieke partij een gevaarlijke partij. Ik dacht enigzins oke iedereen mag zijn mening hebben en die heb ik ook, dus heb ik die ook ter plekke duidelijk gemaakt.

De kapper gaf aan jaren lang op wilders te stemmen en dit keer dus weer gaat doen. Vervolgens sloeg het verhaal om en hoorde ik de mening van een Nederlandse klant over Sylvana Simons over dat ze een kut aap is, en samen met alle andere apen en slaven maar op moesten rotten uit Nederland! Hier sloegen alle stoppen er bij mij uit! IK WIST NIET WAT IK ZOJUIST HOORDE! ik zei tegen de man in kwestie dat hij zich diep moest schamen en dat ik hier niet van gediend ben!

Vervolgens keek de kapper mij met z’n duivelse blik aan terwijl hij bezig was met een klant en zei dat hij er precies zo over dacht en als ik het er niet mee eens was maar kon vertrekken! DIT IS MEGA ONPROFESSIONEEL GEDRAG. DIT IS HET VERHAAL ACHTER MIJN VIDEO ZODAT HET VOOR DE MENSEN DUIDELIJKER IS WAT ER VOORAFGAAND PLAATS VOND.

Facebook-Logo-300x144 (1)