Tieners gearresteerd nadat de politie ontdekte wat ze met deze puppy’s hadden gedaan.

Twee tieners uit Alabama werden deze week gearresteerd nadat ze drie straathondjes met een machete onthoofd hadden en daarna de video van de gruwel op de sociale media postten. De politie werd gealarmeerd door een ongeruste burger die de video had gezien. Omdat Snapchat de berichten verwijdert nadat ze bekeken werden, kreeg de politie de beelden zelf niet onder ogen.

puppy

Ashley Johnston en zijn zeventienjarige vriend, wiens naam niet wordt vrijgegeven wegens zijn minderjarigheid, riskeren aanklachten wegens dierenmishandeling en wreedheden tegen dieren.

De plaatselijke sheriff zegt: “De oudere jongen bekende ondertussen. Hij was diegene die filmde en zei dat hij niet achter het idee stond. Maar de foto’s stonden wel gedurende vijftien seconden op de sociale media en dat was voldoende om hen te vatten.”

Tijdens zijn bekentenis zou Johnston berouw getoond hebben over de feiten. De onderzoeker voegde er nog aan toe dat beide verdachten gewoon “domme kinderen” waren en niet nadachten over hun daden.

Nog volgens lokale media gaat het om twee studenten die goede resultaten behalen en verder nog nooit problemen hebben veroorzaakt.

DEEL dit bericht op Facebook!

Bron: ABC News

Facebook-Logo-300x144 (1)