Tiener wordt vreselijk hard aangepakt door “beestachtige” meisjesbende.

Een 15-jarige meisje werd in de val gelokt door een bende van vijf tienermeisjes die haar vervolgens brutaal in elkaar sloegen. De tiener, van wie de moeder vraagt dat ze alleen als “Michelle” benoemd zou worden, was onderweg in Stockwell in het zuiden van Londen. Het meisje moest naar het ziekenhuis afgevoerd worden met twee blauwe ogen, een gezwollen kaak en verschillende kneuzingen over het hele lichaam.

tienerbende

De bende ging er eveneens vandoor met haar schoenen. De feiten vonden vorige week dinsdag plaats omstreeks acht uur ’s avonds. Haar tante Aieshsa Rozario, 32, zei dat ze naast haar kwamen lopen en haar uitdaagden om met een van hen te vechten. Toen ze dat weigerde, besprongen ze haar met vijf tegelijk met de gekende, vreselijke gevolgen.

De meisjes filmden het hele gebeuren om er naderhand over te kunnen opscheppen. Michelle is nog steeds in shock van de feiten en durft niet meer alleen buiten te komen. Het enige lichtpuntje is dat de daders druk opgespoord worden. Wellicht kan de video tot hun identificatie en arrestatie leiden.

DEEL dit bericht op Facebook!

Facebook-Logo-300x144 (1)