Schoonmoeder is zwanger van zijn tweeling, 37 weken later ontdekken de artsen wel iets heel vreemds..

De moeder van Kendra genaamd Crystal kon het niet aanzien dat haar dochter er kapot van was dat zij en haar man, Aaron niet zwanger konden raken. Dus besloot de 52 jarige Crystal om de draagmoeder te worden voor haar dochter en schoonzoon.

Met behulp van vitrofertilisatie kon Crystal niet een kindje dragen, maar twee kinderen!

vitrofertilisatie

De opoffering van Crystal voor haar dochter is zeker bijzonder. Ze heeft zeker een jaar bij Kendra en Aaron gewoon terwijl haar haar huis totaal ergens anders was. Ze ontving elke dag hormoon injecties en had elke week echo’s om er zeker van te zijn dat alles goed in haar buik ging. Maar tijdens de helft van haar zwangerschap gebeurde er iets wat zorgen baarde bij de familie. Crystal ging bloeden en het leek erop alsof ze een miskraam had.

zwangerschap-tweeling

echo-tweeling

Wanneer de doktoren de echo van Crystal zagen hadden ze geen slecht nieuws, maar meer dan goed nieuws. De hartjes van allebei de baby’s klopten sterk en die babytjes laten alle tekenen zien dat ze kerngezond waren. En na 37 weken werd de tweeling, Domenis en Mia geboren.

Crystal’s helden daad laat je precies zien hoe ver moeder willen gaan om hun kinderen gelukkig te maken, wat een bijzonder verhaal.. Hieronder zie je het gehele verhaal van Crystal en haar dochter en schoonzoon in een mooi filmpje..

Vergeet dit bijzondere verhaal ook zeker niet te delen op Facebook als je onder de indruk was van Crystal’s bijzonder verhaal.

Facebook-Logo-300x144 (1)