SCHOKKEND: Man filmt zijn eigen DOOD. En wilt dat je de beelden ZIET en verspreidt!

Dit is een virale video speciaal voor motorrijders en onoplettende autorijders die je absoluut moet delen. David Holmes de motorrijder in dit filmpje was een erg fanatieke motorrijder. Hij filmde zijn eigen dood waarbij men de gevolgen kan zien als een motorrijder een onoplettende chauffeur tegenkomt.

motor-rijden

Telkens als hij de kans kreeg sprong David op zijn Yamaha FJR1300 en racete er vrolijk op los. Op deze weg liep zijn snelheid op tot maar liefst 156 km/u, waar de maximum toegestane snelheid maar 96 km/u is. David zat er dus flink overheen. Op een gegeven moment slaat de onoplettende chauffeur van een Renault Clio plotseling af. David zag hem niet aankomen en knalde genadeloos hard tegen de stilstaande auto. David vloog van zijn motor en maakte enkele meters verder een behoorlijke smak tegen de grond.

Niemand zou dit hebben overleefd, en daarom wou Davids moeder dat de beelden die hij had gemaakt met zijn helmcamera de wereld ingestuurd werden, zodat andere motorrijders en automobilisten er een les uit zouden kunnen leren. Ongelukken gebeuren helaas te vaak en elk slachtoffer is er een te veel. Laat dit een wijze levensles zijn.

Pas op, de onderstaande beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Facebook-Logo-300x144 (1)