Recht in eigen handen in het Duitse Eschweiler. Ouders steken verkrachter van dochter (12) neer.

Omdat hun dochter (12) vermoord werd, zagen de ouders blijkbaar geen andere uitweg meer: ze lokten de vermoedelijke dader in de val om hem brutaal te vermoorden. De vermoedelijke verkrachter werd in Eschweiler eerst geslagen en dan met messteken op beestachtige wijze vermoord.

bloed

“De moeder lokte de man in de val door een afspraakje met hem te maken” verklaart Dr. Jost Schützeberg, advocaat. Ze contacteerde de dader via Facebook.

bloed1

Het slachtoffer zou hun dochter van 12 misbruikt hebben. Het echtpaar had het vermoeden dat de 29-jarige Christian L. hun dochter verkracht had. Er werd klacht neergelegd, maar blijkbaar wilde het stel het recht in eigen handen nemen door de vermoedelijke dader zelf een lesje te leren.

bloed2

Toen hij in hun val trapte, wierp het echtpaar zich in de achtertuin op hem en brachten hem meerdere messteken toe. Zijn lijk werd vervolgens in een bos in de omgeving van Eschweiler gedumpt.

bloed3

Het kind van het echtpaar krijgt momenteel psychologische behandeling. De ouders zelf zullen zich voor de rechter moeten verantwoorden voor hun daden.

Wat vind jij van hun daden?

Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook!

Facebook-Logo-300x144 (1)