Pony aangerand op klaarlichte dag in Den Haag. Wie kent deze meneer? DELEN AUB!

Gevalletje WOW ergens in een weiland vlakbij paleis Huis ten Bosch in Den Haag, want daar is eerder deze week op klaarlichte dag een pony misbruikt. Op de beelden is te zien hoe een man de anus van het dier masseert. De viervoeter reageert hierop met schokkende bewegingen. De maker van het filmpje betrapte de viespeuk donderdagmorgen op weg naar zijn werk.

safe_image (7)

De pony stond langs de Leidse Straatweg, de weg die het Haagse Bos doorkruist en langs het paleis komt. De Hagenaar pakte meteen zijn telefoon en filmde wat hij zag. Ook stapte hij op de man af. Op zijn werk plaatste hij de video op Facebook en deze werd al snel veel keer bekeken waardoor nog diezelfde dag de eigenaar van het dier achterhaald kon worden.

Dat bleek Marcel Kleijweg te zijn, een van de weinige veehouders nog in het gebied. Deze heeft het dier gelijk weggehaald, om te voorkomen dat de viespeuk zich nog een keer vergrijpt aan de pony. De politie is donderdag meteen op de hoogte gesteld. Kleijweg was vandaag weer op het politiebureau. Hij wilde weten wat de politie sinds donderdag heeft gedaan en wil dat de politie snel handelt. Wat een gekken lopen er toch ook rond in ons kikkerlandje, of vinger jij ook weleens een pony klaar?

Facebook-Logo-300x144 (1)