Politie: Vader hakte zoon in stukjes en voederde hem aan de varkens – En het wordt nog erger.

De realiteit overtreft helaas de fictie. Michael A. Jones, 44, werd aangehouden nadat hij op zijn vrouw, de 29-jarige Heather Jones, geschoten had. Niet lang na hun arrestatie merkte de politie dat hun zoon Adrian verdwenen was. Op hun domein werden menselijke resten gevonden die aan de varkens werden gevoederd.

varkens

Toen de politie het eigendom verder onderzocht, vonden ze dode muizen, kooien met ratten, rattenvergif en pornografisch materiaal. Het stel had in het huis gewoon samen met Adrian en nog zes andere meisjes.

varkens1-1

Verder zat het hele huis onder de schimmel en zaten er overal kogelgaten in de muren. De hele badkamer werd vernield en het zwembad was verwoest. De eigenaar had het huis aan de familie verhuurd omdat ze “aardig” leken en onderdak voor hun kinderen nodig hadden. Het stel had zelfs interesse getoond om het huis te kopen.

varkens2-1

Het stel verblijft momenteel in afwachting van hun proces in de gevangenis. Vader en moeder worden vervolgd wegens zware kindermishandeling en moord, naast tal van andere aanklachten.

DEEL dit bericht op Facebook!

Facebook-Logo-300x144 (1)