Patricia Paay: “Keiharde vrij partij met jonge Pakistaan was prettig”

Zaterdag wordt een biografie van Patricia Paay gelanceerd, een boek waarin in feite niks onbesproken blijft. Auteur Bert van der Veer lichtte alvast een pittig tipje van de sluier op.

Op haar 39ste trouwde Patricia voor de derde keer, met de toen 24-jarige Adam Curry. Van dat huwelijk kwam een niet misse dochter, maar na 21 jaar was het sprookje ten einde. Adam had Patricia ingeruild voor een ‘jong ding’.

patriccia

Net na de breuk ging Patricia naar een feestje waar jonge mannen bij de vleet aanwezig waren en waar ze veel aandacht van kreeg. “Ik had zoiets van wil ik dit wel of niet? Maar ja, ik was net in de steek gelaten en ik voelde me als een oude peuk die in een asbak is uitgedrukt. Toen dacht ik: wel ik heb het dus nog wel, het komt op me af en dat gaf me wel een boost.”

Het bleef niet enkel bij geflirt, het kwam uiteindelijk ook tot het betere stootwerk met een jonge, gespierde Pakistaan: “Die jongen ging zo enthousiast aan de slag dat ik dacht: hallo, je weet niet hoe oud ik ben! Nou, dat wist hij natuurlijk ook niet, maar het was heftig, alsof ik vijfentwintig was. Tegenwoordig is de vrij partij wel anders geworden, het is harder. Nou, daar kwam ik dus achter maar het was wel prettig moet ik zeggen, heel prettig!”

Dat betere stootwerk hebben we uiteraard niet op tape, al kan dat nog wel komen: met die uitlekkende sekstapes van tegenwoordig weet je nooit natuurlijk. In afwachting tot het zover is voegden we een video bij van haar fotoshoot voor Playboy die ze op haar zestigste deed. (SL)

Facebook-Logo-300x144 (1)