Moeder van 4 sterft aan een hersentumor, dus haar beste vriendin kwam haar hartverscheurende belofte na.

De band tussen beste vrienden is onvervangbaar. En die persoon in je leven accepteren in een meer dan oppervlakkige manier betekent soms dat je serieuze en onverbreekbare beloften moet doen. De reden dat Laura Ruffino haar belofte aan haar beste vriendin Elizabeth Diamond moest nakomen was verschrikkelijk.

moeder-dood

Toen Elizabeth, een moeder van 4, hoorde dat ze ongeneselijk ziek was wist ze dat haar beste vriendin de aangewezen persoon was om na haar overlijden voor haar kinderen te zorgen.
“Als er ooit iets met mij gebeurd wil ik dat jij voor mijn meiden zorgt,” en ik zei meteen ‘ja’” vertelde Laura.

moeder-dood2

“Ik zou ook willen dat iemand zoiets voor mij zou doen. Haar kinderen en ik waren toch al heel hecht, omdat ze mijn beste vriendin was. Ik wilde haar rust geven. Ik kan me niet eens voorstellen wat ze heeft moeten doormaken.”

De vriendinnen kwamen elkaar tegen op een kleine school in Buffalo, New York en hadden al veel meegemaakt in het leven, maar dit zou ongetwijfeld het moeilijkste van alles worden. Toen het tijd werd om te doen wat ze beloofd had, twijfelde Laura geen moment.

Toen Elizabeth overleed aan haar hersentumor werd het gezin van haar beste vriendin meteen twee keer zo groot. Laura nam haar meiden van 5, 7,8 en 12 in huis terwijl ze zelf ook al twee dochters van 12 en 13 had.

moeder-dood3

Hoewel dit niet is wat de betrokkenen van het leven hadden voorgesteld, is het (nieuwe) gezin gelukkig en liefdevol…maar ze missen Elizabeth, moeder en vriendin, nog steeds.

DEEL dit verhaal vandaag nog met je vrienden!

Facebook-Logo-300x144 (1)