Moeder laat meisje (7) VERDRINKEN in zwembad omdat ze STOUT is

In Amerika heeft een moeder haar eigen 7-jarige dochtertje gestraft door haar te verdrinken in het zwembad. Tegen de politie verklaarde Amanda Lewis daar haar dochter Adrianna bezig was met vliegjes uit het zwembad te halen en daarna in het water zijn gevallen.

12

Uit een nieuw onderzoek is gebleken dat Adrianna helemaal niet is gevallen, maar erin geduwd door haar eigen moeder. Haar jongere broertje AJ probeerde haar nog te redden, maar het mocht niet meer baten.

817599f63778afc0bfc7cc5fea2ebb1e47c855f3-tc-img-preview

AJ vertelde tegen de politie dat Adrianna glasreiniger op de televisie had gespoten. Adrianne had iets gedaan, wat ze niet mocht doen van mama. Mijn moeder werd boos en gooide haar in het zwembad. Hij heeft het ongeval zien gebeuren. Het lichaam van Adrianna is nogmaals onderzocht en hierbij werd een blauwe plek op het gezicht van Adrianna gevonden. De plek had de vorm van een handafdruk.

Ook Amanda’s collega’s getuigen tegen haar proces. Een van haar collega’s zei dat ze Amanda heeft horen praten over het vermoorden van haar dochter omdat ze met een stift ‘loser’ op de achterbank van haar auto had geschreven.

Na huisonderzoek werd duidelijk dat de moeder haar kinderen waarschijnlijk al langere tijd ernstig verwaarloosde en mishandelde. Amanda werd veroordeeld tot levenslang zonder vervroegde vrijlating plus 30 extra jaar voor kindermishandeling.

Facebook-Logo-300x144 (1)