Moeder die de baby met downsyndroom gehouden heeft, vertelt haar verhaal…

Ze zegt dat ze de loterij heeft gewonnen met een dochter zoals Delaney
 
In 2013, Andrea Ott-Dahl diende in eerste instantie  als een surrogaat moeder voor vrienden van haar, die moeite hadden om zwanger te raken. Wist zij veel dat een bepaalde wending haar leven voorgoed zou veranderen.
Twee maanden in de zwangerschap, ontdekte Ott-Dahl dat het kindje geboren zou worden met het syndroom van Down. Toen ze dat te horen kregen besloten de moeders dat ze de baby niet wilden behouden,en ze vroegen Ott-Dahl de zwangerschap te beëindigen.
Op dat moment maakte ze een beslissing die voorgoed haar leven zou veranderen, niet alleen voor haar zelf, maar ook voor haar ongeboren baby.
Hier is wat ze te zeggen heeft over haar leven nu!
1

Ott-Dahl vertelde ABC News dat ze had ingestemd om haar ei-cel te doneren voor de zwangerschap.
Zij en haar partner Keston gingen naar de arts, samen met het echtpaar voor wie ze het kind droeg, en dat is wanneer ze het nieuws over de toestand van de ongeboren baby’s hoorden.
Keston herinnert zich: “De dokter vertelde het ons en we waren alle vier in shock. Andrea was catatonisch. De artsen zeiden dat het erop leek dat Delaney  blind en autistisch zou te zijn. Ze zeiden dat de vochtophoping aan de achterkant van haar nek, ernstige misvormingen zou veroorzaken, of zelfs haar dood.  Ze vertelden ons dat ze 5 procent kans had de geboorte te overleven.”
Ott – Dahl en haar partner Keston zeggen dat de artsendegenen waren die hun had laten schrikken! Maar het echtpaar zegt dat ze al een band hadden opgebouwd met het ongeboren kind , dat ze besloten om het te behouden .
Baby Delaney Skye werd geboren op 2 juli 2013. Afgezien van een hartafwijking waar een chirurgische ingreep voor nodig was, is Delaney nu een gezonde baby. Delaney gaat mijlpalen vooruit, net als ieder ander kind . Keston en Andrea delen hun ongelooflijke verhaal in hun nieuwe boek, ” Saving Delaney. “
2
” Delaney is fantastisch “, zegt Andrea . ‘Ze is net als elk typische 2 -jarige . Ze houdt van kattenkwaad en maakt rotzooi. Ze houdt van dansen , alles van Elmo , en spelen met haar broers en zussen. “
Wat een prachtig verhaal ! Bekijk hun video en laat ons weten wat je ervan vindt.

Facebook-Logo-300x144 (1)