Met de tranen in de ogen probeert deze moeder het hoofd van haar baby terug aan zijn lijfje te zetten. Dit is het ERGSTE verhaal ooit.

De volgende zinnen zijn moeilijk om te verdragen, maar zo belangrijk omdat ze de zwaarste fouten in onze maatschappij blootleggen. Maar de krop in de keel verdwijnt niet na enkele uren. Het volgende verhaal werd geschreven door een verpleger enkele uren nadat hij zag hoe een familie uit elkaar werd gerukt.

fcbgbg

Voor iedereen die het niet moest weten: ik ben ambulancier in San Diego. Normaal zou ik zoiets niet openlijk delen, maar ik doe het toch in de hoop dat je twee keer nadenkt voor je bezopen in de auto stapt.

Enkele uren geleden kwam ik ter plaatse bij een zwaar verkeersongeval. Een auto lag op zijn dak nadat hij tegen een stenen muur was terechtgekomen. Op de stoep zat een bebloede vrouw. Ze hield een baby vast die in twee stukken was gereten. Ze bleef maar proberen om het hoofdje terug aan zijn lijfje te zetten.

Vanaf de andere kant van de straat kwam een radeloze man naar me toe met een levenloos meisje in de armen. Toen ik uit de ambulance kwam, legde het zijn 7-jarige dochter in mijn armen. Hij bleef staan en keek toe hoe we alles probeerden om haar te reanimeren – we gaven haar medicijnen, stroomstoten en een slang door de hals.

De auto van het gezin werd geramd door een dronkenlap die met 100 km/u door het rood was gereden. Het meisje werd meer dan 10 meter uit het voertuig geslingerd en het hoofdje van de jongen werd door het aankomende verkeer van zijn lijf gerukt. De ouders en de dader kwamen er met een paar kleerscheuren vanaf, terwijl de kinderen ter plaatse het leven lieten.

Vandaag moest ik toezien hoe een gezin verwoest werd. WEES GEEN COMPLETE IDIOOT!

Naamloos

Het zijn steeds weer de onschuldigen die het slachtoffer van dronkaards in het verkeer worden. DEEL deze indrukwekkende geschiedenis met iedereen die je kent om dergelijke tragedies voor eens en voor altijd te vermijden!

Facebook-Logo-300x144 (1)