Met bebloede billen rent deze dochter naar haar moeder. Als deze ontdekt wat er gebeurd is, kan ze het nauwelijks geloven!

Absoluut elk kind houdt ervan om naar de speeltuin te gaan. De ouders zitten rustig op een bankje en waken erover dat er niets met hun kind gebeurt. Maar soms volstaat dat niet. Het is nauwelijks te geloven, maar er lopen mensen rond die kwade bedoelingen hebben met onze kinderen. Dat bewijst ook het voorval van Amy Smith en haar kleine dochter.

De twee wilden van een vrolijke zondagnamiddag in de speeltuin genieten. Dat was uiteraard niet de eerste keer. De kleine Demi-Mai kent de speeltuin maar al te goed. Ze houdt vooral van de tunnelglijbaan. Maar dat zou die dag allemaal drastisch veranderen. Vanaf die dag zou Demi-Mai regelrecht angst hebben om naar de speeltuin te gaan.

baby1-1-1

Demi-Mai zat ditmaal langer dan normaal in de tunnelglijbaan. Dat verwonderde Amy, maar ze dacht er aanvankelijk niet verder over na. Maar dan kwam Demi-Mai plotseling vanuit de glijbaan aangehold, huilend van de pijn en met zware verwondingen aan de billetjes.

baby2-1-1

Deze kon niet geloven wat ze zag. In de tunnelglijbaan vond Amy glasscherven die daar blijkbaar doelbewust werden achtergelaten om kinderen te kwetsen. De jonge moeder haast zich met haar dochter naar het ziekenhuis waar haar verwondingen behandeld werden.

baby3

Maar het wordt nog erger: Volgens de politie moet de dader vanop een afstand toegekeken hebben hoe het kleintje zich verwondde.

Nu wil de moeder andere ouders waarschuwen om steeds de speeltuigen te controleren op vreemde voorwerpen waaraan kinderen zich zouden kunnen kwetsen.

baby4-2

Helaas gebeuren zulke zaken ook in Nederland. Rest alleen nog de vraag welk monster kinderen zoiets kan aandoen?

DEEL deze belangrijke waarschuwing met iedereen die je kent!

Facebook-Logo-300x144 (1)