Mentaal gehandicapt meisje dood aangetroffen met haar baarmoeder uit haar lijf gesneden.

Een man uit Texas verkrachtte zijn 18-jarige, mentaal gehandicapte stiefdochter en maakte haar zwanger. Daarop werd het meisje dood aangetroffen met haar baarmoeder uit haar lijf gesneden. Het lichaam van Holli Jeffcoat werd aangetroffen in een deels afgebrand huis meldt New York Daily News.

dader1

De stiefvader, James Holland, 39, werd gearresteerd en vervolgd voor meerdere aanklachten van seksueel misbruik. De vader wordt echter niet beschuldigd van de moord op Holli.

In plaats daarvan wordt de moeder Debi Holland van de moord verdacht nadat ze het huis in brand zette om alle sporen van de verkrachting en de zwangerschap uit te wissen. De moordenaar sneed haar keel over en verwijderde de baarmoeder, waar een 13 weken oude foetus inzat.

dader

Eerder had Jeffcoat het seksueel misbruik in haar school aangegeven.

“Ze wilde niet naar huis gaan omdat ze geen seks met haar stiefvader wilde” vertelde een personeelslid van de school. “De seks deed pijn.”

New York Daily News kon de hand leggen op officiële documenten uit het onderzoek waaruit blijkt dat het misbruik al aan de gang was sinds 2008. De moeder verblijft in afwachting van haar proces ten gronde in de gevangenis.

DEEL dit nieuwsbericht met je vrienden op Facebook!

Facebook-Logo-300x144 (1)