Meng banaan met honing en water: hoest en bronchitis verdwijnen als sneeuw voor de zon. Geweldig bericht!

Decennialang zijn traditionele medicijnen er niet in geslaagd om bronchitis en hoest op een efficiënte manier te behandelen. Maar de tijden zijn veranderd en de laatste tijd gaan we steeds meer naturel!

banaan

Dit geneesmiddel van bananen en honing is een uitstekend, risicovrij middeltje tegen hoestproblemen. Zijn efficiëntie is getest en het lijkt zowel voor volwassenen en kinderen erg goed te werken. Dit natuurlijke recept bestaat uit honing en bananen, die beiden rijk zijn aan gezonde voedingsstoffen. Banaan is rijk aan kalium en magnesium. Rauwe honing zit dan weer boordevol antioxidanten die vrije radicalen bestrijden en voorkomen dat allerlei ziektes je lichaam zouden kunnen aanvallen.

Zo wordt het gemaakt:

Ingrediënten:

  • Twee rijpe bananen met vlekken
  • Twee eetlepels pure natuurlijke honing
  • 400 ml kokend water

Bereidingswijze:

  • Pel de bananen en gebruik dan een houten lepel of vork om de bananen te pletten. Gebruik echter alleen hout of plastic want als je een metalen of ijzeren vork gebruikt, gaat je banaan verkleuren.
  • Kook nu het water.
  • Doe de geplette bananen in een pan en giet het gekookte water erover. Bedek de pan met een deksel en laat het op kamertemperatuur ongeveer 30 minuten trekken.
  • Van zodra het mengsel afgekoeld is, voeg je de honing toe.

Hoe in te nemen:

Voor de beste resultaten zou je 4 keer per dag minstens 100 ml moeten consumeren. Dat betekent dat je per dag 400 ml van het mengsel zou moeten drinken.

Binnen de 5 dagen zou je van de vervelende symptomen verlost moeten zijn, gewoon door dit recept te gebruiken. Probeer het zelf eens!

DEEL deze natuurlijke tip tegen bronchitis en hoest met je vrienden!

Bron: www.wonderfulposts.com

Facebook-Logo-300x144 (1)