Man, die een 1 jaar oud kind verkrachtte en vermoordde, krijgt heftig onthaal in de gevangenis.

Een Braziliaanse jiu jitsu leraar gaf zichzelf aan bij de politie en bekende dat hij zijn baby-stiefzoon geslagen, verkracht en vermoord had, maar door een speling van het lot, werd de verkrachter in de gevangenis zelf brutaal verkracht door een stel woeste medegevangenen. Daryell Dickson Meneses Xavier bekende dat hij zijn stiefzoon van 20 maanden oud had verkracht en vermoord. Toen hij in de gevangenis aankwam, beslisten 20 gevangenen om hem aan te doen wat hij met de onschuldige jongen had gedaan.

pedo (1)

“Daryell werd verkracht door ongeveer 20 gevangenen”, zo luidt het rapport van de feiten. “Hij had verwondingen over zijn hele lichaam, en de meest ernstige situeerden zich in de anale zone. Tijdens een tweede woedeaanval van zijn medegevangenen werden de hechtingen van zijn eerste verkrachting losgerukt en werd hij opnieuw brutaal verkracht. De bloederige schrammen op zijn rug zijn het levendige bewijs van het lijden dat de verkrachter te verduren kreeg.”

pedo1

Dit virale verhaal weekte de discussie los over de vraag of gerechtigheid nu geschied was. Sommige vonden de brutale verkrachting niet oké, ongeacht de misdrijven die hij zelf gepleegd had. Anderen zeggen dan weer dat hij dit zelf gezocht had.

“Dit zouden ze bij alle kinderverkrachters en pedofielen moeten doen” schreef een gebruiker op Facebook.

Wat is jouw mening?

Laat het ons weten en DEEL dit opmerkelijke verhaal met iedereen die je kent!

Facebook-Logo-300x144 (1)