Mama ziet hoe haar 3 baby’s een dutje doen. Maar kijk goed naar de linker hond. Gewoon schitterend!

Honden zijn net als mensen: sommigen zijn er extravert en houden ervan om nieuwe vrienden te maken, terwijl anderen eerder schuchter en ingetogen zijn. Hoewel we allemaal graag over het bolletje van onze huisdieren aaien, zijn sommigen gewoon te enthousiast en dat kunnen we hen moeilijk kwalijk nemen!

watson

Kiko, de prachtige golden retriever, ziet er prachtig uit, maar in het bijzijn van vreemden is hij eerder nerveus. Hoewel zijn mama hem altijd met veel liefde behandeld, is en blijft hij in een nieuw gezelschap erg zenuwachtig.

Maar verbazingwekkend genoeg vond hij een geweldige vriend met de witte retriever genaamd Watson. En net als mensen lijkt Kiko gewoon een beste vriend nodig te hebben om hem te laten weten hij bijzonder hij eigenlijk wel is!

Maar als mama beslist om een kat aan de twee heren voor te stellen, reageren de honden niet bepaald als verwacht.

watson1

Kiko was altijd al een beetje schuchter. Hij leed aan angstaanvallen, maar zijn moeder Jennifer slaagde er altijd in om een glimlach op zijn gezicht te toveren.

watson2

Maar soms is de liefde en genegenheid van mensen niet genoeg. Alleen Watson kon Kiko met zijn geweldige, extroverte persoonlijkheid uit zijn schulp lokken.

watson3

Maar toen mama Harry de kat introduceerde, dachten velen dat een en ander snel uit de hand zou lopen. Watson slaagde er echter in om de perfecte harmonie tussen de drie te brengen.

Harry vond het aanvankelijk geen goed idee om met de honden op te trekken. Ze zijn tenslotte de grootste vijand van honden niet?

watson4

Blijkbaar niet! En daar is de onderstaande foto nog het beste bewijs van!

watson5

Vandaag zijn de drie niet meer bij elkaar weg te slaan en doen ze nog het liefst van al dutjes samen.

DEEL deze schattige video met iedereen die je kent!

 

Facebook-Logo-300x144 (1)