Mama vindt klein katje wat om hulp smeekt. Dan maakt de dierenarts een röntgenfoto. ONGELOOFLIJK!

Van tijd tot tijd stoten we op een video die zo inspirerend is dat we gewoon willen dat al onze vrienden en familieleden hem ook zouden zien. Het verhaal van een klein katje dat viel, is zo een van die video’s. Hoewel we de precieze oorzaak van de val niet kennen, is het enige wat telt dat ze op een of andere manier op een hoog gebouw terechtkwam en naar beneden viel. Ze zeggen dat katten altijd op hun pootjes terechtkomen, maar eens je een bepaalde snelheid ontwikkelt, maakt het niet uit hoe je landt – de harde klap is voldoende om behoorlijk wat schade aan te richten.

kitten

Toen een lieve vrouw passeerde, moet ze eerst gedacht hebben dat het katje aan haar verwondingen overleden was. Maar wanneer ze een beetje dichter ging kijken, zag ze dat de kitten nog ademde. Op dat ogenblik wist ze precies wat haar te doen stond!

Het vergde heel wat werk en toewijding, maar na een paar dagen van eigenhandig voederen, werd het katje sterker en sterker! Dit toont nog maar eens aan dat je een huisdier nooit mag opgeven. Het lijkt aanvankelijk vreselijk erg, maar vaak hebben ze toch nog de kracht om het te maken!

DEEL het verhaal van Lazarus de kitten met elke dierenliefhebber die je kent!

Facebook-Logo-300x144 (1)