Mama verlaat 1 dag oude baby. 16 jaar later ontdekt ze de SCHOKKENDE waarheid achter haar identiteit …

meisje-5

Dit verhaal lijkt wel een filmscenario, maar ik kan je verzekeren dat het 100 % waargebeurd is. Jennifer werd zonder benen geboren. Omwille van haar misvorming werd ze door haar ouders op de dag van haar geboorte in het ziekenhuis achtergelaten. Op een dag werd ze echter geadopteerd door een prachtig koppel uit een klein dorpje in Illinois die wel in haar geloofde en haar de kracht gaf om haar dromen na te jagen – om, geloof het of niet, atleet en turnster te worden.

Jennifers jeugdheld was namelijk de turner Dominique Moceanu. Terwijl de meeste mensen het haar zouden afraden, moedigde haar adoptie familie haar aan en overtrof ze de stoutste verwachtingen. Al op de leeftijd van 7 was Jennifer op weg om een beloftevol talent in de turnwereld te worden.

Maar dat is nog maar het begin van het verhaal. Jennifer begon aan competitie te doen en domineerde haar sport. Ze werd zelfs turnkampioen in de staat Illinois!

Uit nieuwsgierigheid vroeg Jennifer haar ouders meer informatie over haar biologische familie. Ze wilde weten wat haar naam geweest zou zijn, moest ze niet door hen geadopteerd zijn. Het antwoord geeft haar koude rillingen…

Bekijk de onderstaande video om te ontdekken wat er vervolgens gebeurde en DEEL dit opmerkelijke verhaal met iedereen die je kent!

Facebook-Logo-300x144 (1)