Mama bevalt van een drieling. Maar 7 maanden later vertellen de artsen iets ONGELOOFLIJKS!

David en Julie ontmoetten elkaar op een blind date, werden verliefd en trouwden in 2012. 18 lange maanden probeerden ze tevergeefs zwanger te worden. Dus begon het hoopvolle koppel uit St, George, Utah, aan een fertilisatieprogramma.

Naamloos

In maart 2014 verwelkomden David en Julie een drieling, waarvan een zeldzame identieke tweeling. Maar dan wachtte hen een andere belangrijke hindernis: de identieke tweeling ontwikkelde het twin-to-twin transfusie syndroom in de baarmoeder. Dit kan dodelijk zijn omdat de ene baby teveel bloed krijgt, terwijl de andere te weinig krijgt. Na een succesvolle operatie na 19 weken zwangerschap bracht Julie, drie maanden te vroeg, Abraham, Brady en Christian ter wereld. De drie jongens herstelden perfect en werden gezonder met de dag.

Eens ze aan het ouderschap gewend waren, probeerde ze om nog een baby te krijgen. Als het ook dit keer niet zou lukken op een natuurlijke manier zouden ze binnen zes tot negen maanden opnieuw voor kunstmatige inseminatie gaan.

Maar zeven maanden na de bevalling van haar drieling was Julie aan het shoppen toen ze plotseling misselijk werd. Eerst dacht ze er niet teveel over na – maar toen ze thuis naar de badkamer ging wachtte haar een verrassing die hun gezin voorgoed zou veranderen …

Dit zijn David en Julie. Ze ontmoetten elkaar op een blind date en trouwden in 2012.

vfg

Na een fertilisatieprogramma ontdekte Julie dat ze zwanger was van een drieling – waarvan een identieke tweeling.

fvf

De drieling werd geboren in maart 2014.

mhjmhhjm

David en Julie wilden nog een baby.

fgbghnh

De eerste keer dat Julie zwanger werd, duurde het twee jaar. Ditmaal duurde het slechts een maand …

gbghnh

Emily en Eliza werden geboren op 18 april 2015.

bghnhgnh

Plotseling had het gezin vijf kinderen jonger dan veertien maanden.

gfnghnhgh

Bekijk het indrukwekkende verhaal van dit koppen in de onderstaande video en DEEL dit bericht met je vrienden en familie op Facebook!

Facebook-Logo-300x144 (1)