Het kind wrijft over haar genitaliën tot ze bloedt. Als haar ouders de waarheid ontdekken, zijn ze aan de grond gericht.

De kleine Beth Thomas uit de VSA is amper een jaar oud als haar moeder komt te overlijden en haar en haar pasgeboren broertje Jonathan met een zwaar gewelddadige vader achterlaat. In deze hel mishandelt de vader de twee kinderen extreem zwaar en vergrijpt zich zelfs seksueel aan zijn weerloze dochter.

geni1

Als Beth 19 maanden oud is, worden zij en haar broer eindelijk gered en vinden ze een thuis bij twee zorgzame adoptieouders. Op dat ogenblik had haar zeven maanden oude broer een vervormde schedel en was de hele dag aan zijn bedje gekluisterd. Beth zelf lijdt voortdurend aan vreselijke nachtmerries.

geni2

Het adoptieagentschap had niet gezegd wat de kinderen hadden meegemaakt. Maar na verloop van tijd werd duidelijk wat er met Beth aan de hand was. Het kleine meisje masturbeerde zo lang tot haar vagina bloedde en stak haar broertje en de huisdieren met naalden. Op een dag gooide ze haar broertje met zijn hoofdje op de betonnen vloer met de bedoeling hem te doden.

geni3

Omdat ze een gevaar vormde voor zichzelf en haar omgeving brengen de ouders haar naar een psychiater. Daar komt haar hele verleden aan het licht. Door de mishandelingen en het misbruik is ze niet in staat om liefde en medelijden te ontwikkelen. Ze spreekt er zelfs over om haar ouders ’s nachts te vermoorden, en dat allemaal omdat een stemmetje in haar hoofd daartoe opdracht zou geven.

geni4

Om Beth te helpen, wordt ze enkele maanden in een instelling voor zwaar mishandelde kinderen geplaatst. Hier weet met niet alleen hoe men met haar moet omgaan, maar leert ze ook lief te hebben en geliefd te worden.

geni5

Na enkele maanden therapie verschilt Beth nog amper van andere meisjes van haar leeftijd. Ze kan naar een publieke school gaan, maakt vrienden en zingt bij het koor. Ze heeft nog een lange weg te gaan, maar de littekens op haar ziel helen langzaam.

geni6

Dankzij een intensieve behandeling heeft Beth geleerd om medeleven te tonen en weet ze dat ze de mensen kan vertrouwen. Ze studeerde en werkt als verpleegster. Ze heeft zelfs een prijs gekregen voor haar werk met pasgeboren baby’s.

geni7

In de onderstaande documentaire kan je haar hele verhaal bekijken. Beth heeft de kwellingen van haar jeugd langzaam maar zeker van zich kunnen afwerpen. Wat een vreselijk verhaal, maar gelukkig met een happy end!

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!

Facebook-Logo-300x144 (1)