“Ik ben de gemeenste mama ter wereld” en ik ben TROTS op wat ik heb GEDAAN!

DBGGF

Toen Jaime Primak Sullivan haar kinderen op een ijsje wilde trakteren, had ze nooit verwacht dat dit zou uitdraaien op een ongelofelijke levensles voor haar (b)engeltjes. En dan nog eentje die het hele internet zou veroveren.

De ster uit de Amerikaanse realityserie ‘Jersey Belle’ beschreef twee dagen geleden op Facebook wat er was gebeurd onder het mom van ‘Ik ben de gemeenste mama ooit’.“Ik nam de kleintjes (8, 7 en 5 jaar oud) mee naar de ‘Dairy Queen’ voor een ijsje. Ze bestelden elk hun lievelingsdessertje. Een jong meisje (ik schat een jaar of 17) overhandigde de ijsjes. Niet één van mijn kinderen keek haar aan. Geen enkele pagadder zei ‘Dank je’ tegen haar noch tegen mij.Dus ik wachtte en telde tot 10 in mijn hoofd toen ik zag hoe de kinderen zich van geen kwaad bewust waren en gewoon van hun zoete lekkernij genoten.”

Toen vond Jaime het moment gekomen om in te grijpen. “Ik nam kalm hun ijsjes af en smeet ze prompt in de vuilbak terwijl mijn kinderen verbijsterd toekeken. Ze werden hysterisch. Ik wachtte rustig af. Toen ze eindelijk beseften dat ik iets had te zeggen, zwegen ze.

Ik legde uit dat ze op een dag, indien ze geluk hadden, misschien ook in een ijskraam zouden werken zoals dat meisje. En dat ik hoopte dat de mensen hen dan wel een blik waardig zouden gunnen, recht in hun ogen zouden kijken en ‘dank je’ zeggen.

Mijn kinderen zijn ondertussen oud genoeg om manieren te leren en respect te hebben voor anderen. Dus vandaag, ben ik de gemeenste mama ter wereld.” Deel dit bericht op Facebook als je vindt dat deze moeder juist heeft gehandeld!

Facebook-Logo-300x144 (1)