IJsbeer is in Chinees winkelcentrum gevangen gezet, zodat mensen er selfies mee kunnen maken.

IJsberen zijn wellicht een van de meest geweldige predators ter wereld. Maar een prachtige ijsbeer werd de droevigste ijsbeer ter wereld genoemd toen men het dier filmde hoe het opgesloten zat in een Chinees winkelcentrum. De beer kan gezien worden hoe hij op de grond ligt in zijn veel te kleine kooi in het Grandview Aquarium in Guangzhou, China.

beer1

De bezoekers van het winkelcentrum storen de beer geregeld door op zijn raam te kloppen en selfies te nemen. In deze vreselijke “dierentuin” zitten ook een walrus en een wolf. Charity Animals Asia is een petitie begonnen om dit verblijf zo snel mogelijk te laten sluiten.

beer2

De directeur van de organisatie Dave Neale zegt: “Dieren uit hun natuurlijke omgeving wegrukken kan eigenlijk nooit verdedigd worden, maar als ze dan nog eens in dergelijke situaties worden ondergebracht, is dat gewoon wreed.”

“Mensen die hierachter zitten, beweren misschien dat het met educatie te maken heeft. Maar het is duidelijk dat alleen geldgewin de echte motivatie is. Zolang bedrijven toegestaan worden om dit te doen zal geldgewin altijd voor welzijn komen.”

DEEL dit bericht met iedereen die je kent om deze gruwel te stoppen!

Facebook-Logo-300x144 (1)