Hoe ziet de HOME ALONE KIND na 25 jaar ERUIT? Dit had je niet VERWACHT!

Macaulay Culkin, beter bekend als ‘Kevin’ het kindsterretje uit de Home Alone-reeks heeft betere tijden gekend. Het gaat niet zo goed met de acteur die verslaafd is aan drugs. Daar lijkt Culkin nu steeds verder in weg te zakken. Volgens een buurvrouw van de acteur ziet hij er intussen zo slecht uit dat ze hem dikwijls aanziet voor een zwerver.

vfd

Vorige week schreven Amerikaanse media dat Culkin bijna dood is als gevolg van zijn verslaving aan heroïne en pijnstillers. Volgens geruchten zou de 31-jarige acteur zou iedere maand zo’n 3.800 dollar uitgeven aan drugs. Zijn verslaving is sterker geworden sinds zijn break met Mila Kunis, met wie hij 8 jaar een relatie had. Een kennis vertelt dat hij intussen 1,5 jaar stevig aan de drugs is. “Hij gaat zeker dood. Hij is verslaafd en dit is behoorlijk geëscaleerd. Hij heeft nu serieuze hulp nodig.” Sinds zijn ex een relatie heeft met Ashton Kutcher schijnt het nog meer bergafwaarts te gaan met Macaulay. Een woordvoerder van Macaulay laat weten dat hij in orde is en dat de berichten niet kloppen.

fdvdf

Hoe heeft het zo kunnen aflopen met Kevin?
Macaulay kon het niet accepteren dat zijn zus verloor door een auto-ongeluk. Ook zijn halfzus stierf aan een overdosis drugs. Zijn acteercarrière ging verloren toen zijn ouders een financieel conflict over zijn vermogen uitvochten in de rechtbank. Ook zijn mislukte huwelijk met actrice Rachel Miner na vier jaar in 2002 heeft ertoe geleid dat Macaulay er niet meer bovenop kwam. Twee jaar later werd de kindster opgepakt toen in de auto, waarin hij een medepassagier was, marihuana en een aantal pillen werden gevonden.

Facebook-Logo-300x144 (1)