Hij vindt een straathond die door de straten dwaalt. Dan tilt hij haar op en ziet DIT op haar lichaam …

Eduardo Rodriguez ontdekte een uitgehongerde hond in de straten van Granada, Spanje. Eduardo had het gevoel dat de hond ondanks zijn inspanningen hoe dan ook zou sterven. Haar toestand leek hopeloos: de 10 maanden oude hond was zo mager dat haar botten uit haar vel staken, zo mager dat ze nauwelijks kon staan en zo dun dat haar organen het weldra zouden begeven. Maar dat is niet wat er gebeurde, wel integendeel …

hond

Hij bracht de hond, die hij Barilla noemde, naar zijn opvangcentrum. Barilla woog op dat moment slechts 7 kg. Ze ontwierpen een harnas zodat ze zou kunnen lopen, maar tegelijk toch spiermassa zou kweken. Naargelang de weken voorbij gingen, begon Barilla toch in gewicht toe te nemen. Haar “zak met knoken” lichaam begon zich langzamerhand op te vullen.

“Ik red al honden van toen ik nog een kind was en ik ben het gewend om ze in slechte toestanden te zien, maar iets als Barilla had ik nog nooit gezien” vertelt Eduardo. Als ik de foto’s van voor en na haar redding bekijk, kan ik alleen maar zeggen dat het een compleet verschillende hond is geworden. Nu zijn we onafscheidelijk … Toen ik haar voor het eerst zag was ik in shock. De dierenarts vertelde me steeds maar weer dat hij dergelijke transformatie nog niet had gezien en dat de meeste andere honden gewoon gestorven zouden zijn.

Waarschuwing: de onderstaande beelden kunnen als schokkend ervaren worden.

Bekijk de transformatie hieronder en DEEL dit bericht met alle hondenliefhebbers die je kent!

Facebook-Logo-300x144 (1)