Hij plakte gedurende de nacht een watje vast in zijn oor. De reden hiervoor? Dit is BRILJANT!

Vicks VapoRub is een van de nuttigste middeltjes die je in huis kunt hebben liggen: niet alleen om verkoudheden te genezen, maar nog voor zoveel meer! VapoRub kent zoveel toepassingen dat je versteld zult staan. Dus gooi restjes VapoRub nooit weg, maar kijk beter na voor wat je het nog kunt gebruiken.

oor1

Houd insecten op afstand door een beetje VapoRub achter je oor te smeren. Insecten haten de geur van eucalyptus, een bestanddeel van VapoRub. Een beetje houdt hen al weg!

Ook honden houden niet van deze geur, dus als je een beetje aanbrengt op plaatsen waar ze in huis plassen, zullen ze daar voor eens en voor altijd mee ophouden.

Mensen brengen ook VapoRub aan om striemen te genezen.

Als je migraine hebt, breng dan een beetje op je slapen om de pijn te verzachten. Bij nekpijn smeer je wat in de nek! De menthol helpt om spieren te ontspannen.

Als je puistjes hebt, kan VapoRub ook hier helpen. Een klein puntje van het spul erop en de puist zal ’s nachts uitdrogen.

Ook schimmel aan je teennagels kan je met VapoRub bestrijden. Voor het slapengaan aanbrengen!

oor2

Net zoals honden houden ook katten niet van de geur van VapoRub. Breng een beetje aan waar ze gewoonlijk krabben en ze zullen dit niet zo snel meer herhalen.

Als je hoofdpijn hebt, steek dan een watje met VapoRub in je oor en verzegel het met een stukje kleefband. Dit zal de ontsteking verminderen en helpen om je oor te genezen.

oor3

Je kunt VapoRub ook gebruiken om veilig teken te verwijderen. In plaats van ze vast proberen te grijpen, met het risico dat ze barsten en infecties veroorzaken, pas je een beetje VapoRub op de beet toe en dan zouden ze er vanzelf moeten uitkomen.

oor4

Als je een verkoudheid hebt, kan het helpen om de zalf op je voeten aan te brengen. Je voeten zijn immers de plek bij uitstek waar medicijnen het beste geabsorbeerd worden!

Ik wist niet dat je met dit eenvoudig product zoveel dingen kon doen. Laat ons in de reacties op Facebook weten of je nog andere toepassingen kent en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Facebook-Logo-300x144 (1)