Hij is 103 en zij is 100 jaar oud. Je gelooft je ogen niet wanneer je hun huis ziet!

Tom en Jean Cheetham trokken in 1938 in hun eerste huis in Sydney in en slechts onlangs verhuisden ze. Een blik in een van de oudste huizen van een koppel in Australië en je het lijkt wel of je een teletijdmachine hebt genomen.

Een van de bijzonderste eigenschappen van het huis is dat tot vorig jaar het gedurende 76 jaar niet gerenoveerd werd.

oud-stel

De Cheethams, hij is nu 103 en zij 100 jaar oud, brachten jaren en jaren met hun gezin in dit spectaculaire huis door, maar je zou dit niet kunnen vermoeden als je ziet in wat voor onberispelijke staat het nog wel is.

Dit geweldige koppel is pas recent van dit huis verhuisd omdat ze nu in een bejaardentehuis verblijven. Dat is wanneer vastgoedmakelaars en potentiële kopers beseften in wat voor uitstekende staat het huis zich bevond.

Een blik binnenin lijkt als een reis in de tijd. Het huis lijkt echt onaangeroerd en alsof er nooit iemand gewoond heeft. Elke kamer was nog in de oorspronkelijke staat.

Het enige wat het koppel aan het huis toevoegde was een werkplaats in de achtertuin.

Toen de mensen in het dorp hoorden over het huis van de Cheethams wenste iedereen wel eens een kijkje te komen nemen. Wanneer het huis na 22 biedingen eindelijk werd verkocht, verzamelde de hele buurt rond de woning.

huis

woonkamer

eetkamer

keuken

tuin

Als dit jouw huis zou zijn, zou je dan veranderingen aanbrengen? Laat het weten in de reacties op Facebook!

Facebook-Logo-300x144 (1)