Het meisje werd in de gietende regen stiekem gefotografeerd, toen ze DIT met een hond deed. Een foto die de wereld rondgaat! ONGELOOFLIJK!

Daniela Segura Morales uit het Peruaanse Huancayo loopt zo snel als ze kan van de universiteit naar huis omdat het pijpenstelen regent. Maar dan valt haar een klein, bevend hoopje op: het is een kleine straathond die onbeschut aan de regen is blootgesteld. Zonder twijfelen knielt de studente neer en beschermt het hondje met haar jas.

hond1

Ongemerkt maakt een voorbijganger een foto van het tafereel en plaatst dit met de volgende woorden op Facebook: “Zo te zien bestaan er toch nog mensen die zich om dieren bekommeren – dit vervult mijn hart van geluk!” Ondertussen werd deze foto al meer dan 200.000 keer gedeeld en raakte het mensen over de hele wereld.

hond2

Deze kleine viervoeter is slechts een van de vele straathonden in Peru. Maar op deze dag kon hij toch een beetje menselijke warmte voelen. Hopelijk vindt hij alsnog een thuis! DEEL deze ontroerende foto met iedereen die je kent!

Facebook-Logo-300x144 (1)