Het is ONVOORSTELBAAR als je ziet, hoe deze man er tegenwoordig uitziet. Je mond valt gegarandeerd wijd open van verbazing. Wauw!

In een wereld vol wreedheden en waarin iedereen zijn hoop in het goede in de mensen verloren lijkt te hebben, is het nauwelijks te geloven dat er toch nog echte helden bestaan. De meesten van hen leven gewoon onder ons en worden vaak niet opgemerkt. Dit geluk van de anonimiteit was hem niet gegund: Mitch Hunter, een voormalige soldaat uit Indiana, VSA, toonde een ongelooflijke moed en betaalde daarvoor een zeer hoge prijs.

zicht1

Mitch was altijd zeer sportief en dat is ook de reden waarom hij uiteindelijk soldaat werd. Men zou kunnen stellen dat dit een van de gevaarlijkste beroepen ter wereld is. Maar op de dag, die zijn leven voor altijd zou veranderen, was Mitch niet in uniform onderweg. De 30-jarige zat in de auto en reed met een bevriend stel naar huis. Plotseling verloor de bestuurder de controle over het stuur en belandde tegen een elektriciteitspaal. Met zijn laatste krachten bracht Mitch iedereen in veiligheid maar dan stortte de leiding op hem neer.

zicht2

Mitch moest in het ziekenhuis dagenlang voor zijn leven vechten. Als hij ontwaakt, krijgt hij vreselijk nieuws te horen: door de elektrocutie verloor hij een been. Zijn vingers had men er wel terug kunnen aannaaien.

zicht3

Maar de ergste schok volgt wanneer Mitch in de spiegel kijkt:

zicht4

Zijn gezicht was volledig misvormd. Mitch was teneinde raad want hij dacht dat hij zijn twee kinderen schrik zou aanjagen. Hij wilde niet dat zijn kinderen hem als een monster zouden beschouwen. Nog liever was hij gestorven.

zicht5

Maar dan wordt hem een operatie voorgesteld die tot dan toe slechts tweemaal was uitgeprobeerd: Mitch zou een gezichtstransplantatie ondergaan. Eerst twijfelt hij: Zou het gezicht van een overleden persoon hem wel passen? Maar algauw wordt het hem duidelijk dat hij deze kans met beide handen moet grijpen. Hij wil zijn leven terug – met zijn kinderen. En vooral ergens kunnen binnenkomen, zonder aangestaard te worden.

zicht6

Omdat de techniek nog zo onbekend was, wist men niet hoe de operatie zou uitdraaien. Er bestond immers de mogelijkheid dat het lichaam het vreemde gezicht zou afstoten.

zicht7

Maar deze bezorgdheid was ongegrond. Mitchs nieuwe gezicht staat hem wonderbaarlijk goed.

zicht8

Zelfs het baardje staat hem beeldig.

zicht9

Vandaag ziet men alleen nog de littekens op zijn hoofd.

zicht10

Met deze operatie had Mitch de wil om te leven teruggevonden. Vandaag kan hij zich weer volledig op zijn kinderen concentreren, zonder zich te moeten schamen.

zicht11

Zijn transformatie is werkelijk ongelofelijk.

zicht12

Een held als Mitch, die zijn leven opgeofferd heeft om een mensenleven te redden, verdient het echt om een goed leven te leiden. Mitch is ondertussen 36 jaar oud, heeft een voltijdse baan en is bijzonder gelukkig. Als ook jij onder de indruk bent van zijn verhaal en zijn al even indrukwekkende transformatie, DEEL dit bericht dan met iedereen die je kent!

Facebook-Logo-300x144 (1)