Het drinken van RedBull heeft haar hersenen gekookt. Hoe ze er nu uitziet geloof je niet.

Drink nooit teveel RedBull. Neem een meisje van 16 die knap en populair is. Als je haar onder de invloed van RedBull brengt verandert alles. Deze tiener uit Schotland, Amy Thompson, deed normaal gesproken niet echt aan de energiedrankjes. Maar toen iemand haar een blikje met wat energiedrank erin aanbood en haar een prettig feestpraatje geeft over dat het alleen maar RedBull is en dat ze zich geen zorgen hoeft te maken, besloot ze het een keer te proberen.

veranderd-1

Amy en haar drie vrienden drinken de RedBull en in plaats van de euforie die ze verwacht hadden vallen ze alle drie bewusteloos neer, daarvoor zouden ze al per persoon 10 blikjes achter elkaar gedronken te hebben. Een ambulance is snel ter plaatse.

Amy-Thomson

De drie vrienden waren in orde, maar Amy niet. Ze valt in een coma en het blijkt dat haar hersenen beschadigd zijn. Met moeder een nicht aan haar bed wordt er gebeden of de normaal gesproken gelukkige en opgewekte Amy terug kan komen.

veranderd-3

En Amy komt terug.
Maar ze kan niet meer normaal praten. Ze praat langzaam. En erger nog, ze kan niet bewegen en moet in een rolstoel.
Hier is een video van hoe Amy eruit ziet nadat ze die ene blikje RedBull dronk:

DEEL deze video met je vrienden op Facebook! Bekijk hieronder de video: [mashshare]

Het is heel moeilijk voor Amy om te praten omdat de vele hoeveelheid RedBull in principe haar hersenen heeft gekookt.

veranderd-5

Er zijn mensen gearresteerd. En vrouw en man die verdacht worden van het verkopen van ‘besmette’ RedBull.

veranderd-6

De arrestaties betekenen weinig voor de moeder van Amy die gewoon haar dochter terug wil. Deze video maakt ons allemaal weer even bewust van wat er kan gebeuren als je rommelt met RedBull die altijd de potentie hebben om besmet te zijn of vol slechte stoffen te zitten die in RedBull worden gedaan om meer winst te kunnen maken. DEEL deze waarschuwing met iedereen die je kent zodat dit soort situaties voorkomen kunnen worden.

Facebook-Logo-300x144 (1)