Heeft een overleden dierbare jou ooit ‘bezocht’ in een droom? Op DEZE manier kom je erachter!

Heb jij ooit het gevoel gehad dat je ooit bezocht bent door een overleden dierbare in een van je dromen? Als dat zo is mag je jezelf behoorlijk gelukkig prijzen. Dit soort dromen worden ook wel “visitatie dromen” genoemd.

Het wordt gezien als 1 van de meest fascinerende en spirituele type dromen die je kan hebben. Visitatie dromen blijven tot op de dag van vandaag een groot mysterie.

Ghost touching sleeping granddaughter
 

Experts hebben zich nog niet zo lang geleden verdiept in deze prachtige andere wereld. Volgens een artikel dat geschreven is door Patrick McNamara van het ‘Psychology Today’, hebben visitatie dromen een aantal gemeenschappelijke kenmerken. 1 daarvan betreft de fysieke eigenschappen van de overledene tijdens de desbetreffende droom. (dat wil zeggen gezond vs. ziek). De andere gaat om de emoties die gevoeld worden door de dromer tijdens de visitatie (dat wil zeggen, vreedzaam vs. angstig).

“De overledene verschijnt in de droom op een totaal andere manier dan vlak voor het moment dat degene overleed,” aldus McNamara. “In feite is de overledene vaak veel jonger of gezonder dan het moment van sterven. De overledene geeft een vorm van geruststelling over aan de dromer. “Het gaat goed met mij, ik ben nog steeds bij je.” Er wordt gezegd dat boodschappen als deze op een geestelijke/telepathische manier worden overgebracht. “De dromen zijn vaak enorm helder, levendig en intens. De dromen worden daarom ook vaak ervaren als echt gebeurd wanneer de dromer wakker wordt.”

Lauri More is een professioneel medium. In de onderstaande video vertelt ze over visitatie dromen, en vertelt ze hoe je kan vertellen of je er 1 hebt gehad.

Facebook-Logo-300x144 (1)