Haar zoon overleed in 2013. 3 jaar later zegt een klein meisje haar dat ze op een knuffelbeer op “start” moet drukken. Wat er dan gebeurt is ONGELOOFLIJK!

De Amerikaanse Heather Clark staat opgewonden met een stethoscoop voor de 4-jarige Jordan Drake. In 2013, nu drie jaar geleden, verloor ze haar 7 maanden oude zoon Lukas. De moeder heeft zijn verlies nog altijd niet verwerkt. Maar de kleine Jordan trekt haar shirt omhoog en geeft Heather een geweldig geschenk. Als Heather aan de borst van het kleine meisje hoort, springen de tranen in haar ogen.

acd

In de borst klopt het hart van Lukas Clark verder. Na zijn dood doneerde Heather zijn organen redde daarmee het leven van drie kinderen – waaronder de kleine Jordan, die sinds haar geboorte met een aangeboren hartafwijking in het ziekenhuis lag. 3 jaar na de tragedie hoort Heather opnieuw een teken van leven van haar geliefde Lukas. Als afscheid krijgt Heather nog een uniek cadeau: een knuffelbeer met de geluidsopname van Lukas’ hartslag. Zo heeft Heather haar zoon altijd dichtbij.

DEEL deze wonderbaarlijke video met iedereen die je kent!

Facebook-Logo-300x144 (1)