Haar hond bevalt van 2 puppy’s – Maar dan kijkt haar baasje in haar mond en ziet DIT!

De 3 jaar oude Annabelle had puppy’s van twee weken oud, maar er stonden nog een paar verrassingen te wachten. Vrienden van haar baasje, Kristy, vonden twee weespuppy’s die door hun moeder verlaten werden. De familievriend probeerde haar met een druppelteller te voederen, maar zonder resultaat. Dus werden de puppy’s naar het huis van Annebelle gebracht, waar zij de kleintjes verrassend genoeg in haar kroost aanvaardde.

hond-2 (1)

Aanvankelijk wist de Jack Russel niet goed hoe zich te gedragen – maar het duurde niet lang voor ze haar nieuwe weespuppy’s adopteerde. Algauw voedde ze hen, verzorgde hen en droeg ze door het huis in haar mond om ze te beschermen. “Ik denk echt dat ze deze puppy’s helemaal als de hare aanvaardde zonder zich verdere vragen te stellen” vertelde Kristy.

Dit verhaal is misschien eenvoudig en lief, maar het toont wel op treffende wijze aan hoe sterk moederinstinct wel kan zijn. Hoewel deze puppy’s niet van haar zijn en niet dezelfde genen hebben, komt de drang om te verzorgen toch boven drijven. “Dit is echt een wonder. Ik dacht niet dat ik dit ooit zou zien” zegt Kristy. “Ik heb het wel eens op televisie gezien maar dit verwachtte ik nooit echt te zien.”

Facebook-Logo-300x144 (1)