Gruwelijke beelden tonen het verschrikkelijke moment waarop vrachtwagen op de schreeuwende menigte in Nice inbeukt. Waarschuwing: schokkende beelden!

Dit is het angstaanjagende moment waarop een vrachtwagen op de doodsbange menigte in Nice inbeukt terwijl ze naar het vuurwerk keken tijdens de feestelijkheden naar aanleiding van de Franse Nationale Feestdag. De beelden tonen hoe de vrachtwagen honderden voetgangers van de Promenade du Paillon maait en een spoor van dood en vernieling achterlaat. Meer dan honderd mensen raakten zwaargewond en de dodentol loopt op tot 70. Verwacht wordt dat dit aantal in de komende uren nog zal oplopen.

*COMPOSITE*

Volgens de laatste berichten sprong de bestuurder uit de vrachtwagen en opende het vuur op de menigte om nog meer slachtoffers te kunnen maken. De autoriteiten bevestigen dat de terrorist ter plaatse werd neergeschoten. Onbevestigde berichten in de Franse media verklaren dat ISIS de aanslag inmiddels heeft opgeÃĢist.

aanval3

Aan de voorkant van de truck zien we de kogelgaten nadat de politie het vuur opende en de dader kon doodschieten.

Onze gedachten zijn bij de slachtoffers en de nabestaanden.

Waarschuwing: De onderstaande beelden bevat schokkende beelden van het moment dat de vrachtwagen op de mensenmassa inrijdt.

Facebook-Logo-300x144 (1)