Goede Tijden, Slechte Tijden stopt PER DIRECT!

RTL4 schrapt deze week met onmiddellijke ingang de bekende soapserie GTST (Goede Tijden, Slechte Tijden). GTST scoort onder verwachting, dat zou gemeld zijn door de zender. Heel misschien zullen de afleveringen van deze week alleen nog uitgezonden worden. GTST trok de afgelopen aflevering slechts 320.000 kijkers. Wat er nu allemaal gaat gebeuren, wordt u later verteld. LATER MEER.

gtststopt-e1456098600778

 

Eerder werd nog beweert dat de serie nog vier jaar door zou gaan, dat is nu hoogstwaarschijnlijk niet meer van toepassing:

‘Goede Tijden Slechte Tijden gaat nog vier jaar door’

Een lach en een traan liggen dicht bij elkaar in soapland. Gisteren werd in RTL Boulevard bekend dat de verhaallijn van GTST’s Elvira Out stopt en vandaag gaat de vlag uit in Meerdijk, omdat de serie nog vier jaar doorgaat.

“Dat was een heel feestelijk moment. We gingen met elkaar de zomercliff bekijken en toen werd het ons verteld. Daar hoort natuurlijk ook een drankje bij”, vertelt actrice Marly van der Velden.

Ook haar soapbroer Ferry Doedens is euforisch. “GTST is weer voor vier jaar verkocht. Dus ik weet wel dat ik over een paar weken het onderste uit de kan ga halen”, grapt de acteur.

 

Facebook-Logo-300x144 (1)