Gezin adopteert 3 kinderen, toen de buurvrouw dit zag belde ze gelijk kinderbescherming…

Toen Julia Washington en haar man besloten om drie broertjes, Michael, Jess en Camden te adopteren groeide hun gezin van 2 naar 5 kinderen. Dit was een grote verandering, vooral omdat één van de 3 geadopteerde kinderen een afwijking had.

Dit demotiveerde ze niet en ze gingen door om de kinderen een goede toekomst te geven. Terwijl Julia nog bezig was om de adoptie af te ronden, kreeg ze te horen dat de drie broertjes ook nog een vierde broertje hadden, de 17 maanden oude Elijah. Die was niet gelijk gelinkt aan hun vanwege een fout in het systeem, dus Julia had dit nog niet eerder gehoord. Hoewel ze het graag gewild had lukte het haar niet om er nog een kindje bij te nemen. Toen Jay Houston, haar beste vriendin en buurvrouw dit hoorde en zag hoe verschrikkelijk Julia het vond belde ze gelijk de kinderbescherming… Elijah moest en zal samen met zijn andere broertjes opgroeien. Haar oplossing: Ze nam Elijah zelf in huis! Hoewel hij dan niet bij zijn broers in huis woonde, kon hij wel samen met ze opgroeien!

Ze ging door met dit plan en zorgde er uiteindelijk voor dat het realiteit werd, zoals word laten zien in de video hieronder!

Facebook-Logo-300x144 (1)